Hava Durumu

O doktor hakkında soruşturma başlatıldı

Kırklareli'de Devlet Hastanesi'nde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı doktor C.D.Ö. hakkında, sosyal medya hesabında küfürlü mesaj paylaştığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Seykreterliği tarafından soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O doktor hakkında soruşturma başlatıldı
Kırklareli Devlet Hastanesi acil servisinde Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak görev yapan C.D.Ö., iddiaya göre cumartesi akşamı sosyal medya hesabından, 'Kırklareli halkı yeter kırmayın bi yerlerinizi s....rim yeter a.. Sabahtan beri rahat vermediniz' diye küfür içeren mesaj paylaştı. Doktor Ö.'nün mesajını gören Kırklareliler, küfürlü mesaja tepki gösterdi.



Doktor Ö. ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, paylaşımın kendisine ait olmadığını savunarak şöyle dedi:
"Ama görünen hesap ve paylaşım benim değildir. İsmimin kullanıldığı fake bi hesaptır. Benim yapmadığım bi paylaşımdan dolayı ismim geçtiği için yine de tüm Kırklareli halkından özür dilerim. Benim hesabım yukarıda paylaştığım hesaptır. Bu hesap dışında paylaşılanlara benim adıma itibar etmeyiniz."



'AKIL SAĞLIĞI OLAN BÖYLE BİRŞEY YAPMAZ'

Doktor C.D.Ö.'nin küfürlü mesajı iddiaları üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı adli, Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği de idari soruşturma başlattı. Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Fergan Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, doktor Öğmen hakkında gereken işlemin yapılacağını söyledi. Yrd. Doç. Dr. Genç, "24 yıllık doktorum, ömrümde böyle bir şey görmedim. Biz gereğini yapacağız. Bir kişiye dahi böyle bir söz kullanılamaz. Böyle bir paylaşımı insanın aklı almıyor. Akıl sağlığı olan hiç kimsenin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.