Hava Durumu

O oyuncudan İzmir Marşı'na küfür! Sosyal medyadan tepki yağıyor

Kolpaçino filmindeki 'Ganyotçu' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na hakaret ettiği video ortaya çıktı. Sosyal medyada videoya tepki yağdı

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O oyuncudan İzmir Marşı'na küfür! Sosyal medyadan tepki yağıyor

Şafak Sezer'in sinema filmlerinde rol verdiği ve 'Ganyotçu' karakteriyle tanınan Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na ağır küfürler ettiği videosu izleyenleri şoke etti. Arkadaşlarıyla bir otomobilin içinde İzmir Marşı'na küfreden Öztürk'ün görüntüleri, izleyenlerin büyük tepkisini çekti.

SAVCIYI GÖREVE ÇAĞIRDILAR

Olay video kısa zamanda sosyal medyada yayılırken, Karşıyakalılar Cumhuriyet Savcılarını bu hakaret dolu videoyla ilgili harekete geçmeye çağırdı. Şimdilerde Payitaht Abdülhamid adlı dizinin kadrosunda rol alan Ebubekir Öztürk, bundan önce de Filinta adlı dizide kendisine rol bulmuştu. Şafak Sezer'in Kolpaçino filmlerinin de kadrosunda kendisine rol bulan Öztürk videoda savurduğu galiz küfürler yüzünden sert tepki gördü.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi için yapılan referandum öncesinde kayda alındığı anlaşılan videoda Ebubekir Öztürk ve arkadaşlarının, "İzmir'in dağlarının ...... koyayım. Yaşa Recep Tayyip Erdoğan yaşa. Adın yazılacak referanduma" diye bağırdıkları görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.