Hava Durumu

O takım da Serdar Aziz için devreye girdi!

Galatasaray, Serdar Aziz için Bursaspor Kulübü'ne 4 milyon Euro + futbolcu teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 19:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O takım da Serdar Aziz için devreye girdi!
Geçen sezon ligde gol yeme (49) rekoru kıran Galatasaray'da transferde öncelik savunmaya verildi. Schalke ile sözleşmesini uzatmayan Alman asıllı Rus milli stoper Roman Neustadter ile üç yıllık anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, şimdi de rotasını Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Serdar Aziz'e çevirdi. Sportif A.Ş'ye giren Alp Yalman'ın bizzat bu transferle ilgilendiği ve Bursa'ya giderek yüz yüze görüşmelerde bulunduğu ortaya çıktı.

ROMAN İLE OYNAYACAK

Galatasaray'ın 25 yaşındaki savunma oyuncusu için 4 milyon Euro'luk teklif yaptığı, ayrıca kadrosunda düşünmediği oyuncuları da takas yoluyla Bursaspor'a göndermeye hazır olduğu öğrenildi. Galatasaray, 1.8 milyon Euro imza parası ve yıllık 1.8 milyon Euro garanti ücrete anlaştığı Roman Neustadter'in yanında oynatmayı istedikleri Serdar için şartları zorlama kararı aldı.

BONSERVİSİ 6 MİLYON EURO

Bursaspor Başkanı Ali Ay ise, Serdar Aziz için çok teklif aldıklarını belirterek, futbolcunun bonservis bedelinin 6 milyon Euro olduğunu açıkladı. Beşiktaş ile görüştüklerini belirten Ay, "Şu an bitmiş bir şey yok. Ama iki kulüp de istekli. 6 milyon Euro veren kulüple anlaşma sağlarız" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ'I İSTEMİYORUM"

Beşiktaş ile Galatasaray'ın transferi için kıyasıya bir rekabete girdiği Serdar Aziz'in siyah-beyazlıları istemediği iddia edildi. Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak'ın, "Biz Serdar Aziz'i değil; Serdar bizi istiyor" açıklamasına kızan 25 yaşındaki futbolcunun menajerine, "Kesinlikle Beşiktaş'ı istemiyorum. Görüşmeleri sonlandır" dediği öne sürüldü. (Sabah)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.