Hava Durumu

Valinin ardından İl Sağlık Müdürü'nde de virüs çıktı!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in Corona Virüse yakalandığını duyurmasının ardından Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit'in de Corona Virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Cerit, Kırklareli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Kırklareli Valiliği'ndeki müdürler, Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da Corona Virüs testi yaptırdı. Kesimoğlu, testinin sonucunun negatif çıktığını duyururken kurum müdürlerinin ve il müftüsünün sonuçlarının beklendiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2020 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2020 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Valinin ardından İl Sağlık Müdürü'nde de virüs çıktı!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in Corona Virüse yakalandığını duyurmasının ardından Vali Bilgin'le temas halinde olan Kırklareli Valiliği'ndeki müdürler, Kırklareli İl Müftüsü Demirtaş ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da Corona Virüs testi yaptırdı. Kesimoğlu testinin negatif çıktığını belirtirken, diğer müdürlerin test sonuçlarının beklendiği öğrenildi. Öte yandan Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit'in geçtiğimiz günlerde yaptırdığı Corona Virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

İl Sağlık Müdürü'nün yardımcıları gözlem altında

Cerit'in Corona Virüs pozitif olduğunun ortaya çıkmasının ardından Kırklareli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Cerit'in durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Kırklareli İl Sağlık Müdür Yardımcıları ve özel kaleminin de gözlem altına alındığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.