Hava Durumu

O vur diyecek vuracağız

MHP'li Vekil Lütfü Türkkan'dan 'Vur de vuralım' tartışmalarıyla ilgili Bahçeli'ye tam destek geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2013 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O vur diyecek vuracağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, "Düne kadar 'sokaklara inmeyeceğiz' dedik ama artık burnumuza geldi. Bundan sonra genel başkanımızın dediği gibi. O, 'vur' diyecek vuracağız, 'öl' diyecek öleceğiz." dedi.

"O 'VUR' DİYECEK VURACAĞIZ"

Lütfü Türkkan, partisinin Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki programında yaptığı konuşmada, gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bundan sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dediği gibi olacağını belirten Türkkan, şunları kaydetti: "Nasıl ki düne kadar 'biz sokaklara inmeyeceğiz, sokaklara çıkmayacağız' dedik ama artık burnumuza geldi. Bundan sonra sayın genel başkanın dediği ve söyledikleri gibi... O, 'vur' diyecek, vuracağız, 'öl' diyecek öleceğiz."

"TOPRAĞIN ALTI SİZİN, ÜSTÜ BİZİM"

Türkkan, bundan başka toprağın, vatanın olmadığını ifade ederek, "Son vatan burası. Türkiye 780 bin kilometre kare. Türkler Anadolu'ya sıkıştırılmış. Bundan öte verecek hiç kimseye bir parçamız yok. 'Burası bizim toprağımız' diyenlere bir sözümüz var. Evet, orası sizin toprağınız ama altı sizin toprağınız üstü bize ait." diye konuştu.

"VATANDAN DA GERİ KALACAĞIZ"

Hiç kimsenin bu seçimlerin belediye seçimleri olacağı gibi bir hesap yapmaması gerektiğini kaydeden Türkkan, şöyle konuştu: "Belki de seçimlere dahi kalmayacak MHP tavır göstermezse. Türkiye'de her konuşulanın 2 ay sonra gerçekleştiği bir döneme giriyoruz. Öcalan ile ilgili 'şerefsiz' diyenler, şereflerinden maalesef üzgünüm ama yoksun kalmak zorunda kaldılar. Şimdi 'namerdim' dediler mertliklerinden yoksun kalmaya başlayacaklar. Geçen akşam da eyaletten bahsettiler. Bakın eğer biz onun önünde durmazsak vatanımızdan da geri kalacağız. Benim sizden istirhamım sokağa çıkın, komşularınıza, akrabalarınıza, gelinlerinize, damatlarınıza, görümcelerinize hepsine gidin bunu anlatın. Eğer anlatmazsanız 51 milletvekiliyle bizim yapacağımız işler sınırlı."
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.