Hava Durumu

O zabıta memuru görevden alındı!

Elazığ’da süs havuzuna giren çocuğu döven zabıta memuru un görevden alındı. 

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O zabıta memuru görevden alındı!
Olay, bugün Elazığ Öğretmenevi önündeki süs havuzunun yanında meydana gelmişti. İddiaya göre, havuzda yüzen çocukları uzaklaştırmak için olay yerine giden zabıta ekipleri arsında yer alan bir zabıta memuru uyardığı çocuğun yanına yaklaşarak önce bir tokat attı, ardından da kendisine karşılık veren çocuğun peşine koşarak darp etti. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kayıt altına alınarak sosyal medyada paylaşıldı.

MEMUR GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLDİ

Sosyal medyada görüntülerin yer almasının ardından Elazığ Belediyesi de konu ile ilgili soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında ‘Bir çocuğun dövülmesinin asla kabul edilemez’ olduğu belirtilerek zabıta memurunun görevden alındığını bildirdi.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden konu ile ilgili de açıklama yapıldı. Açıklamada, “23.06.2016 tarihinde merkez Öğretmenevi önünde bulunan süs havuzuna giren bir çocuğun kurumumuzda görevli zabıta memuru tarafından dövülmesi, kabul edilemez talihsiz bir olaydır. Yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğumuzu belirtir, olaya karışan zabıta memurunun görevden el çektirildiğini, hakkında gerekli idari soruşturmanın başlatıldığını ve konunun hassasiyetle takip edildiğini saygılarımızla kamuoyuyla paylaşıyoruz” denildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.