Hava Durumu

Öde camiana borcunu

Samet Aybaba'nın öğrencileri Kemal Özdeş yönetiminde ilk maçını oynayacak Göztepe karşısında üç puan için sahaya çıkacak. Yeşil Beyazlılar galibiyete ulaşıp alt sıralarla bağını koparma amacında. Saat 20.30'daki maç Beinsports'dan naklen yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2018 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2018 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öde camiana borcunu

EGE'DEN İKİNCİ ÜÇ PUAN PLANI

Sahasında Antalyaspor karşısında aldığı yenilgi ile morallerin bozulduğu Bursaspor 16'ncı haftanın açılış maçında bu akşam telafiye çıkacak. Yeşil Beyazlı ekip İzmir deplasmanında Göztepe ile karşılaşacak. Saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. İki takım açısından da kritik öneme sahip maç Beinsports'dan ekranlara gelecek. Maç için uğur getirmesi adına Akhisarspor deplasmanındaki gibi iki gün önce Bursa'dan ayrılan Bursaspor'da tek hedef bu sezon Ege'den ikinci deplasman galibiyetine ulaşmak.

OYUNCULARDAN GALİBİYET SÖZÜ

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba zorlu mücadeleye takımını hazırlarken, futbolcularından üç puan sözü istedi. Yeşil Beyazlılar rakibini yenerek ligin ilk yarısının son maçı olan Yeni Malatyaspor müsabakasına moralli çıkma amacında. Göztepe ise sıkıntı günleri aşmanın planlarını yapıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan ve topladığı puanlarla dikkat çeken Sarı Kırmızılılar oynadığı son 5 maçın 4'ünü kaybetti. Klasmanda rakibinin bir puan üstünde yer alan Bursaspor kazanması halinde aradaki farkı 4'e çıkararak üst sıralara bir adım daha yaklaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.