Hava Durumu

Off-road tutkunları Bursa'da buluşacak

Bursa Hâkimiyet Gazetesi ve AS TV'nin medya sponsorluğunu üstlendiği Off-road yarışlarında tüm hazırlıklar tamamlandı. 2018 Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Yarışı, 11-12 Ağustos'ta Nilüfer'de yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2018 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2018 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Off-road tutkunları Bursa'da buluşacak

HABER I Ayşegül SEVER I

GÖLYAZI'DA START VERİLECEK

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından düzenlenen 2018 Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Yarışı, 11 Ağustos Cumartesi günü saat 13.45'te Gölyazı Mahallesi'nde düzenlenecek sembolik start ile başlayacak. Katılımcılar takım halinde yarışacak. 7 ekip, 14 araç ve 28 sporcunun katıldığı yarışma 2 gün sürecek. Yarışmaya katılan takımlar bu sene ağır şartlarda mücadele edecek. AS TV'de Aylin Tekir'in sunduğu 'Satırbaşı Programı'na konuk olan Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Başkanı Dr. Ömer Burç, yarışma hakkında şu bilgileri verdi: "Bu haftaki yarış cumartesi günü 30 dakika, pazar günü 40 dakika sürecek.
Araçlar geçtikleri kapı üzerinden puan alacak. 10 kapıyı bitirmeseler de yarışı bitirmiş olacaklar. Yarışmacıların kapı ve kapıyı oluşturacak jütlere değmemesi gerekiyor. Aksi takdirde ceza alacaklar."

YARIŞLAR NEFESLERİ KESECEK

Sembolik startın ardından yarışların Fadıllı Yamaç Paraşütü Tesisleri'nde başlayacağını ifade eden Ömer Burç, adrenalin yaşamak isteyen tüm Bursalıları yarışlara ve sonrasında düzenlenecek etkinliklere katılmaya davet etti. Ömer Burç, "Heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Festival tadında bir hafta sonuna tüm doğaseverleri bekliyoruz. Cumartesi akşamı konserimiz olacak ve kamp ateşimiz yanacak. Birçok etkinlik ve 4x4 araç tanıtımları yapılacak. Bursalılar gerçek Off-road görmek istiyorsa yarışlarımıza gelmeliler. Görsel bir şölen olacak" dedi. Organizasyon, pazar günü yapılacak ödül töreni ile sona erecek. Yarışları izlemek isteyenler için Nilüfer Belediyesi ücretsiz servis imkânı sağlayacak. Nilüfer Metro İstasyonu'ndan saat 12.00 ve 18.00'de etkinlik alanına araçlar kalkacak.

ÖMER BURÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.