Hava Durumu

Ofisteki kamera 'zoom' yapınca...

Tarım Kredi Kooperatifi Trabzon Bölge Birliği’nde çalışan Nehir Kılmanoğlu, arkasındaki duvara konulan ve zaman zaman da kendisine zoom yaptığını öne sürdüğü güvenlik kamerasının özel yaşamın gizliliğini ihlal ettiğini iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ofisteki kamera 'zoom' yapınca...
Habertürk gazetesinin haberine göre, Nehir Kılmanoğlu suç duyurusunda, kurumun marketinde çürüyen gıda maddeleri için odacı N.Ş.’ye zimmet çıkarıldığını ve marketle ilgisi olmadığını söyleyen odacının itirazı üzerine soruşturma için müfettiş görevlendirildiğini iddia etti. Müfettişe yaşananları tanık sıfatıyla anlatan Kılmanoğlu, bölge müdürünün, odacısına küfür ettiğini öne sürdü. Odacı N.Ş. Şebinkarahisar’a gönderilirken, Bölge Müdürü E.Ç., eşinin de aralarında bulunduğu 9 kadın ve 6 erkeğin görev yaptığı servise güvenlik kamerası taktırdı.

OHAL'İ GEREKÇE GÖSTERDİ

Kameralardan birinin arkasındaki duvara konulduğunu, zaman zaman da kendisine zoom yapıldığını öne süren Kılmanoğlu, özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kılmanoğlu, “Yaptığım tanıklık nedeniyle bana mobbing uygulanmaktadır” dedi. Müdür E.Ç. ise OHAL gerekçesiyle kamera uygulamasına geçtiklerini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.