Hava Durumu

Öfkeli taraftarlar Bursaspor otobüsüne saldırdı!

Kasımpaşa'ya farklı yenilen Bursaspor'a bir şok da taraftardan geldi. Osmangazi Köprüsü çıkışındaki gişelerde yavaşlayan takım otobüsüne öfkeli bir grup yeşil-beyazlı taraftar saldırdı. Olayda bazı futbolcular darp edilirken, Harun Tekin'in ise yüzünde morlukların olduğu bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2017 01:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2017 01:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öfkeli taraftarlar Bursaspor otobüsüne saldırdı!

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci hafta mücadelesinde Bursaspor, deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-0 yenilmesinin ardından Bursa'ya dönüş yolunda öfkeli taraftarların saldırısına uğradı.

Edinilen bilgilere göre, Osmangazi Köprüsü çıkışında takım otobüsünün gişelerde durmasını fırsat bilen bir grup yeşil-beyazlı taraftar, araçlarından inerek takım otobüsünün içerisine girdi.

Saldırıda taraftarların kullandığı sopa...

Ellerinde sopalarla otobüse giren taraftarlar, futbolculara saldırmaya başladı. Takımın bazı futbolcularının darp edildiği ve otobüs camlarının kırıldığı olayda, milli kaleci Harun Tekin'in de yüzünde morlukların olduğu bildirildi.

Futbolcular ve kulüp personeli tarafından güçlükle otobüsten çıkarılan taraftarlar, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Tüm futbolcular, saldırgan taraftarlardan şikayetçi oldu.

Öte yandan kaleci Harun'un hastaneye giderek darp raporu aldığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.