Hava Durumu

Öğrenciden Kaymakam'a ilginç mesaj: Gardaş ne geç geldin yaa...

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bir lisede düzenlenen programa katılan Kaymakam Şevket Cinbir’in cep telefonuna, okul öğrencilerinden Baransel Güleç, "Gardaş ne geç geldin yaa, 1 saattir ayakta bekliyoruz, kaymakamım adamsın" yazılı kısa mesaj geçti. Kaymakam Cinbir de öğrenciye, program saatinde geldiğini belirtip, "Herhalde siz sıraya erkenden dizildiniz" diye yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 20:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğrenciden Kaymakam'a ilginç mesaj: Gardaş ne geç geldin yaa...

Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programa katıldı. İddiaya göre öğrenciler salona bir saat önceden alınarak beklemeye başladı. Kaymakam Cinbir salona geldikten sonra okulun öğrencilerinden Baransel Güleç, cep telefonuna, "Gardaş ne geç geldin yaa, 1 saattir ayakta bekliyoruz, kaymakamım adamsın" yazılı kısa mesaj gönderdi. Kaymakam Cinbir de mesaja karşılık verip, "Teşekkür ederim, selam ve sevgilerle" dedi ve program saatinin 13.30 olduğunu belirtip, "Herhalde siz sıraya erkenden dizildiniz" diye yazdı. Öğrenci Baransel Güleç, Kaymakam Cinbir’in mesaj üzerine "Öyle oldu ya, önemli değil geldiniz, şereflendirdiniz" mesajı gönderdi.

Daha sonra Kaymakam Cinbir ile bir araya gelen Baransel Güleç, Kaymakam'ın telefon numarasını okula ziyarete geldiğinde sınıf tahtasına yazdığında aldığını belirterek, "Bu programda mesaj atmak istedim. Kaymakam Şevket Cinbir’i çok seviyorum" dedi.

Kaymakam Şevket Cinbir ise gelen mesaja şaşırdığını ifade ederek, "Öğrencilerimizden gelen her türlü istek ve şikayete hazırız. Öğrencilerimiz her zaman mesaj atabilir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.