Hava Durumu

Öğrenciler münazara turnuvasında buluşacak

Osmangazi Belediyesi, genç liderler yetiştirmek maksadıyla öğrenciler arasında münazara, kişisel gelişim eğitimi ve turnuvası düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2017 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğrenciler münazara turnuvasında buluşacak

Belediye ile Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek olan10 okulda münazara ve kişisel gelişim eğitimi ve turnuvası düzenlenecek. 8 hafta sürecek olan münazarada her okuldan azami 20 öğrenci yer alacak. Her okulun kendi konferans salonunda gerçekleştirilecek eğitimlerde öğrencilere temel ses, beden dili, diksiyon kuralları, kürsü konuşması, devlet, fert, insan hakları, hayvan haklar temel ideolojiler, ekonomi, yakın çağ, Türkiye tarihi, AB, NATO-BM, çevre politikaları, hitabet, topluluk önünde konuşma korkusu ile başa çıkma yöntemleri ve genel kültür gelişimleri için gazete, kitap okumaları, film izlemeleri gibi konular anlatılacak.

Sümbüllü Bahçe Konağı'nda düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bu projeyle öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak istiyoruz. Osmangazi liderlerini yetiştiriyor başlığı altında gerçekleştireceğimiz münazara ve kişisel gelişim eğitimi ve turnuvası ile öğrencilerimizi araştırmaya itmek, farklı konuları incelemelerini ve bu konular hakkındaki öğrendiklerini tartışarak savunabilmelerini amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarına ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak önemli bir projeyi. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Çiçek de, "Her yıl farklı projeler geliştiriyoruz. İnşallah bu projede de başarılı sonuçlar elde edeceğiz. İnsanın kendisini geliştirmesi için bu tür projelere ihtiyaç var. 10 pilot okulumuzda kişisel gelişim eğitimi vereceğiz ve daha sonra münazara yapacağız. Bu projemizin öğrencilerimiz ve Milli Eğitim camiası adına başarılı olmasını temenni ediyorum. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.