Hava Durumu

Öğrencilere iç çamaşırlı fotoğraflarını atıp...

Kanada'da 40 yaşındaki 3 çocuk annesi öğretmen 15 ve 17 yaşındaki erkek öğrencilerine iç çamaşırlı fotoğraflarını attığını ve başka bir öğrencisiyle de oral ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 02:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 02:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğrencilere iç çamaşırlı fotoğraflarını atıp...
Kanada'da 40 yaşındaki üç çocuk annesi Amy Hood isimli öğretmen, yaşları 15 ve 17 arasında değişen iki öğrencisine yüzlerce çıplak ve iç çamaşırlar ile çekilmiş yüzlerce fotoğraf gönderdiğini kabul etti. Mahkmeye çıkarılan öğretmenin ayrıca bir öğrencisini evine bıraktığı sırada arabada oral ilişkiye girdiği belirtildi.

"DÜŞÜNMEDİĞİM BİR SAAT BİLE GEÇMİYOR"

Skandaldan sonra evini, eşini ve çocuklarını kaybeden öğretmen şu an hapis cezası alma ile karşı karşıya kaldı. Dün mahkemeye çıkarılan öğretmen yaptığının hata olduğunu kabul edip herkesten özür diledi. Öğretmen "Bu davranışımdan dolayı çok kişiyi incittiğimi biliyorum. Bu davranışımın gerek öğrencilerim ve gerekse aile fertlerimin üzerinde bıraktığı kötü etkileri düşünmediğim bir saat bile geçmiyor." dedi.

"NEFRET VE DARGINLIĞINI HİSSEDEBİLİYORUM"

Sözlerine devam eden öğretmen, "Yaptığım bu davranış beni günden güne tüketiyor. Üç çocuk annesi olarak çıplak fotoğraf yolladığım öğrencilerimin ailelerinin bana karşı olana nefret ve dargınlığını hissedebiliyorum." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.