Hava Durumu

Öğrencileriyle not yükseltmek için ilişkiye girmiş

ABD'de 3 erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren ve geçen yıl çok konuşulan Brianne Altice, yazılı savunmasında "Öğrencilerim benimle ilişki yaşadıktan sonra notları yükseldi." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğrencileriyle not yükseltmek için ilişkiye girmiş
Üç erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmek ve iki öğrencisine ise cisimle tecavüz etmekten yargılanan Brianne Altice geçen yılın en çok konuşulan suçlularından biri olmuştu. Altice devam eden davasında oldukça ilginç bir savunma yaparak yeniden gündeme oturdu.



SALONA AĞLAYARAK GELMİŞTİ

ABD'de yaşanan olayda 35 yaşındaki öğretmen, mahkemeye elleri kelepçeli, ayakları da zincirle bağlı şekilde getirilmişti. Ağlayarak mahkeme salonuna getirilen Altice, masum olduğunu savunmasına rağmen, Altice ile birlikte olan gençlerden biri, öğretmeniyle en az üç kez cinsel ilişki yaşadıklarını söylemişti.

"BENİMLE BİRLİKTE OLDUKTAN SONRA NOTLARI YÜKSELDİ"

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olayla ilgili dava sürerken geçtiğimiz günlerde Altice avukatı aracılığıyla yaptığı yazılı savunmada "Öğrencilerimin benimle birlikte olduktan sonra notlarında büyük yükseliş oldu. Ben onlara olumlu yönde etki ettiğimi düşünüyorum. Ben onlara kötülük yapmadım." ifadesini kullandı! Öğrencilerden biri de ilişkiye girdikleri dönemde öğretmeninin "Bunu ailenle daha iyi iletişim kurman ve okulda notlarını yükseltmen için yapıyoruz." dediğini belirtti.



VELİLER BU SAVUNMAYI "KABUL EDİLEMEZ" BULDU

Veliler tarafından kabul edilemez bulunan bu savunmanın davanın seyrinde ne tür bir etki yapacağı tartışılırken, öğretmenin verdiği savunmanın hapisten çıkmak için son çırpınışları olduğu yönünde yorumlar yapılıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.