Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmen çift bu araçta can verdi

TEKİRDAĞ'da yoldan çıkarak devrilen otomobilin sürücüsü Erkan Bayhan (41) ile yanındaki, kendisi gibi öğretmen olan eşi Fatma Bayhan (37) yaşamını yitirdi. Çiftin çocukları Deniz Bayhan (1) ise kazadan yaralı kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğretmen çift bu araçta can verdi

Kaza, saat 00.30 sıralarında Tekirdağ- İstanbul karayolunun 13'üncü kilometresinde meydana geldi. Erkan Bayhan yönetimindeki 34 KH 0897 plakalı otomobil, yoldan çıkarak devrildi.

Kazada hurdaya dönen araçta sıkışan çiftten Fatma Keskin Bayhan ise olay yerinde öldü. Ağır yaralı olarak çıkarılan Erkan Bayhan ise kaldırıldığı Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çiftçin yaralanan oğulları Deniz Bayhan ise aynı hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı.

Kazada hayatını kaybeden Fatma Keskin Bayhan'ın Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulu'nda Fen ve Teknoloji öğretmeni olduğu, Erkan Bayhan'ın ise Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi rehber öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.