Hava Durumu

Öğretmen, ödevini yapmayan çocuğu döverek öldürdü

Bangladeş'de özel bir kursta eğitim gören 10 yaşındaki öğrenci, ödevini tamamlayamadığı için öğretmenden sopayla dayak yedi. Öğrenci kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2018 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2018 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğretmen, ödevini yapmayan çocuğu döverek öldürdü

Bangladeş'in Maymansing şehrinde özel bir kursta eğitim gören 10 yaşındaki öğrenci, eğitmeninin uyguladığı şiddet sebebiyle hayatını kaybetti.

ÖDEVİNİ YAPMADIĞI İÇİN SOPAYLA DAYAK YEDİ

Edinilen bilgiye göre, 10 yaşında olan Tawhidul İslam, kendisine verilen ödevi tamamlayamadığı için öğretmen Aminul İslam tarafından sopayla dövüldü. Hastaneye götürülerek muayene edilen Tawhidul'un doktoru, çocuğun kaburgalarının kırıldığını belirtti.

KURS YETKİLİLERİ AİLEYE HABER VERMEDEN HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Kurs yetkilileri ise, Tawhidul'un ailesine bildirmeden çocuğu hastanede tedavi ettirmeye çalıştı. Ancak zaman geçtikçe Tawhidul daha kötü hale geldi ve ailesine bildirildi. Bu arada, Tawhidul, Maymansing'den daha iyi tedavi için başkent Dakka'ya götürüldü. Hastahanede daha da kötüleşen Tawhidul Pazartesi gecesi Dakka Göğüs Hastanesinde hayatını kaybetti. Hastaneye gelen anne ve baba, hastanede çocuklarının öldüğünü görünce fenalık geçirdi.

ÖĞRETMEN HAKKINDA DAVA AÇILDI

Maymansing polisi, şüpheli eğitmeni gözaltına alırken, Tawhidul'un babası Kayis Mia olayla ilgili olarak öğretmen Aminul İslam'a dava açtı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.