Hava Durumu

Öğretmenin çocuklarına taktığı ismi duyunca soluğu mahkemede aldılar!

Kreşe verdikleri çocuklarının "Öğretmenim bana 'şişko' ve 'köpek' diyor" sözlerini duyan aile, soluğu mahkemede aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2018 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2018 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğretmenin çocuklarına taktığı ismi duyunca soluğu mahkemede aldılar!

İddiaya göre kreşte öğretmenlik yapan F.E., öğrencisi T.S.'ye "Şişko" diyerek arkadaşlarının yanında küçük düşürdü. Yaşadıklarını ailesine anlatan minik kız, öğretmeninin kendisine "şişko" ve "köpek" gibi ithamlarda bulunduğunu söyledi.

Aile, kızlarının psikolojisinin bozulduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Mahkemenin mağdur aileyi haklı görmesi halinde öğretmen F.E.'nin 2 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtildi. Şişli'deki bir kreşte, öğrencisine "Şişko" diyerek hakaret eden kreş öğretmeni hakkında 2 yıla kadar hapis istendi.

HER ŞEY ANLATTIKLARINI YAŞAMASI İLE BAŞLADI

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre, İstanbul'da yaşanan olay, Şişli'deki bir kreşte meydana geldi. İddiaya göre kreşte öğretmenlik yapan F.E., öğrencisi T.S.'ye "Şişko" diyerek arkadaşlarının yanında küçük düşürdü. Yaşadıklarını eve döndüğünde ailesine anlatan minik kız, öğretmeninin kendisine "şişko" ve "köpek" gibi ithamlarda bulunduğunu söyledi. Aile, kızlarının psikolojisinin bozulduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Şüpheli sıfatıyla yargılanan öğretmen F.E.'nin işlemiş olduğu suçun uzlaşmaya tabi suçlardan bulunması nedeniyle taraflar arasında anlaşma sağlanması için dosya uzlaştırmacıya gönderildi.

AİLE UZLAŞMAK İSTEMEDİ

Aile, kızlarına hakaret eden öğretmenle uzlaşmak istemeyince F.E.'nin yargılanmasına karar verildi. Mahkemenin mağdur aileyi haklı görmesi halinde öğretmen F.E.'nin 2 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.