Hava Durumu

Öğretmenler onurlandırıldı

Bursa’nın okul sporlarında lokomotif il olmasında göstermiş oldukları gayretten ve çalışmalarından dolayı beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, “Çalışmalarımızın meyvesini gelen şampiyonluklarla alıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 04:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 04:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğretmenler onurlandırıldı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde Okul Sporları'nda zirveye çıkan Bursa’da, kazanılan başarılarda önemli payı olan yaklaşık 500 beden eğitimi öğretmeninin katılımıyla 2016-2017 yılı koordinasyon toplantısı düzenlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü'yle ortaklaşa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Gültikin ve Okul Sporları Şube Müdürü Fedai Din, il spor temsilcileri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Şahin, beden eğitimi öğretmenlerine göstermiş oldukları gayretten ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 



BELGELERİ VERİLDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere birçok kurumun Bursa'da spora büyük destek sağladığına vurgu yapan Şahin, “Sporun gücü ve önemi her geçen gün artıyor. Bizler de Bursa'da sporun daha geniş kitlelere ulaşması için sizlerle birlikte önemli çalışmalar yürütüyoruz ve birçok ulusal ve uluslararası müsabakaya ev sahipliği yapıyoruz. Çalışmalarımızın meyvesini de gelen şampiyonluklarla alıyoruz. Bugün gençlerimizin sporla yetişmesinde beden eğitimi öğretmenlerimizin payı büyük” dedi. Koordinasyon toplantısı sonunda ayrıca 2015-2016 eğitim öğretim yılında okul sporları müsabakalarına en fazla sporcu ile katılan okullara ve beden eğitimi öğretmenlerine belge verildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.