Hava Durumu

Oh be 3 puan!

Üst üste aldığı kötü sonuçların ardından İsmail Güldüren'le yollarını ayıran ve takımın başına Ergün Penbe'yi getiren İnegölspor, evinde Tuzlaspor'u 1-0 yenerek 9 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2017 05:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2017 05:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oh be 3 puan!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, dün 20. hafta mücadelesinde İnegöl İlçe Stadı'nda Tuzlaspor'u ağrıladı. Bu sezona Play-Off hedefiyle başlayan ancak tam 9 maçtır kazanamayan Bordo Beyazlılar, sonunda şeytanın bacağını kırdı. Mücadeleye baskılı başlayan ve sağlı sollu ataklarla Tuzlaspor kalesini abluka altına alan Bursa ekibi, 31. dakikada gelen Raif Demir'in golüyle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı ve uzun bir aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı.

HOŞ GELDİN PENBE

Hem golden önce hem de golden sonra rakip kalede etkili olarak iyi bir performans sergileyen İnegölspor, gelecek için umut saçtı. Bu galibiyetle puanını 26'ya çıkaran ve 10. sıraya yükselen Bordo Beyazlılar, Play-Off iddiasını sürdürürken derin bir nefes aldı. Üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör İsmail Güldüren'le yollarını ayıran ve Ergün Penbe'yi takımın başına getiren Bursa ekibi, yeni hocasıyla ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.