Hava Durumu

Oh olsun yakalattım

ANTALYA'da park halindeki araçların akülerini çalan üç şüpheli, aralarından birinin sevgilisinin polise verdiği bilgi sayesinde yakalanıp, tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2013 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2013 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oh olsun yakalattım

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde gece saat 01.30 sularında 07 CMA 43 plakalı otomobildeki üç kişinin durumundan şüphelenen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, otomobili izlemeye başladı. Bir süre sonra otomobili ara sokaklarda gözden kaybeden polis, plakadan T.C.'nin evini tespit etti. Polis ekipleri T.C.'den önce eve giderek beklemeye başladı. Bir süre sonra eve gelen T.C., karşısında polisleri görünce şaşkına döndü. T.C., polise suçunu itiraf etmedi. Aynı sokakta oturan T.C.'nin sevgilisi G.D.'ye ulaşan polis, G.D.'den önemli bilgiler elde etti.

G.D., polise verdiği ifadesinde, defalarca uyarmasına rağmen T.C.'nin akü çalarak geçimini sağladığını B.Y., ve İ.K.'nin de kendisine yardım ettiğini söyledi. G.D.'nin verdiği bilgi doğrultusunda harekete geçen polis, çalınan aküleri saklandığı yerde buldu. T.C.'nin arkadaşları B.Y. ile İ.K. de evlerinde gözaltına alındı.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı. G.D. isimli genç kız, "Bu onlara iyi bir ders olur" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.