Hava Durumu

Okan Bayülgen'ün küveti sosyal medyayı salladı

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Okan Bayülgen, kendini Dada Salon'a verdi. Sosyal medyayı ise oldukça aktif kullanan Okan Bayülgen yine sosyal medya da evinin kapılarını açtı. Okan Bayülgen'in evinin güzelliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okan Bayülgen'ün küveti sosyal medyayı salladı

Uzun süredir herhangi bir ulusal kanalda, kendisiyle özdeşleşen televizyon programlarını yapmayan Okan Bayülgen kendini, Dada Salon'a adadı. Ancak ekranlara çıkmasa da, adından söz ettirmeye devam ediyor. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili yaptığı konuşmayla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da eleştirilerine maruz kalan sunucu Okan Bayülgen daha sonra kendisini ekranlardan çekmişti. O gün bugündür kendi tiyatrosu ile ilgilenen ve sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Okan Bayülgen yine sosyal medyada, evinin kapılarını açtı.

Okan Bayülgen'in evinin vintage dekorasyonu gözlerden kaçmazken, yorumlar genellikle Okan Bayülgen'in evinin çok beğenildiği yönünde. Dikkat çeken detaylardan biri de evdeki küvet.

En dikkat çeken detaylardan biri de Okan Bayülgen'in paylaştığı bu küvet oldu.

ALTIN KELEBEK'TE NE OLMUŞTU?

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nden Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinden Cavit Çetin Güner, kendilerine teşekkür etme imkanı dahi verilmediği gerekçesiyle aldığı ödülü yere atmıştı. Programın sunucusu Okan Bayülgen, yaşanan kriz üzerine ekipten 'alaycı' bir şekilde özür dilemişti. Bunun üzerine dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ da sosyal medyada yayınladığı bir açıklama ile ödülü iade ettiklerini açıklamıştı.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Okan Bayülgen daha sonra, "Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim" demişti.

Haberin fotoğrafları için TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.