Hava Durumu

Okan Kocuk: Önemli olan Bursaspor!

Bursaspor'un genç eldiveni Okan Kocuk, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Muhammed Şengezer ile birlikte iyi bir ilişkileri olduğunu söyleyen genç kaleci, "Şu anda Muhammed veya benim oynamam çok önemli değil. Kim takıma daha çok katkı verecekse o oynasın. Önemli olan tehlikeli bölgeden bir anda uzaklaşmamız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2019 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2019 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okan Kocuk: Önemli olan Bursaspor!

HABER I Süha GÜRSOY

Bursaspor'da sezon başında Harun Tekin'in ayrılmasının ardından 1 numaralı kaleci olan Okan Kocuk, 14 Aralık 2018'de formasını Muhammed Şengezer'e kaptırmıştı. Genç kaleci formasını geçtiğimiz Sivasspor maçında geri alırken, önceki gün oynanan Ankaragücü müsabakasında yine kalede yer aldı. Maçı gol yemeden tamamlayan Okan, "Aldığımız 1 puan bizim için yeterli değildi. Bence maçı kazanmayı hak eden taraf bizdik. Takım olarak maçı kazanmak için önemli şanslar da yakaladık ama bunları değerlendiremedik. Bu aralar maçlardan sonra üzgün ayrılıyoruz. Ancak yine de Sivasspor galibiyeti sonrası deplasmanda gol yememek bizim için iyiydi" diye konuştu.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Önümüzdeki pazar günü oynanacak Galatasaray maçını ve uzun bir aradan sonra üst üste 2 maç kalede yer almasını da değerlendiren Okan Kocuk, "Şimdi haftaya evimizde Galatasaray maçı var. Taraftarımız önünde o maçı kazanmamız gerekiyor. Ayrıca şu anda Muhammed veya benim oynamam çok önemli değil. Kim takıma daha çok katkı verecekse o oynasın. Ben oynadığım için mutluyum ama Muhammed de oynarsa mutlu oluyorum. Ama dediğim gibi bu önemli değil. Şu anda kim bu kutsal Bursaspor formasını üzerine geçirirse geçirsin önemli olan bizim sahadan puan ve puanlarla ayrılarak tehlikeli bölgeden bir anda uzaklaşmamız önemli olan" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.