Hava Durumu

Okan Kocuk oynamak adına fedakarlık yapmaya hazır

Bursaspor'da 4 milli kaleciden biri konumundaki Okan Kocuk geleceğinin yönetimin Harun Tekin'le ilgili vereceği karara bağlı olduğunu açıkladı. Okan, "Benim durumum Harun abiye bağlı. Yönetim benim için 3,5, Harun abi için de 5 milyon Euro bonservis istiyor" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okan Kocuk oynamak adına fedakarlık yapmaya hazır

I HABER Samet ZİNCİROĞULLARI I

YÖNETİMİN KARARINI BEKLİYOR
Geçen sezon kiralık forma giydiği İstanbulspor'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Okan Kocuk Bursa Hakimiyet'e konuştu. Harun Tekin, Muhammed Şengezer ve Ataberk Dadakdeniz ile birlikte Bursaspor'un milli takımlarda forma giyen 4 kalecisinden biri konumundaki Okan Kocuk takıma yeniden döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Antalya'da tatilini geçiren milli eldiven gelecekle ilgili plan kurduğu şu günlerde yönetimin kendisiyle ilgili alacağı kararı beklediğini söyledi. Okan Kocuk Bursaspor'da kaleciler arasında yaşanan rekabetin önemine değindi ve kendi durumu hakkında ilk kez açıklamada bulundu.

DURUMU HARUN TEKİN'E BAĞLI
Okan Kocuk, "Bursaspor'a yeniden döndüğüm için çok mutluyum. Bursaspor'da birinci kaleci olmak en büyük hayalim. Ama benim durumum Harun abiye (Tekin) bağlı. Yönetimin onunla ilgili alacağı karara göre hareket edeceğim. Eğer Harun abi takımda kalırsa ben yine kiralık giderim. Menajerim birkaç kulübün ilgilendiğini söyledi. Yönetimimizin benim için istediği bonservis bedeli 3,5 milyon Euro. Harun abiye de 5 milyon Euro isteniyor. Kulübümüz bu rakamları istemekte haklı. Sonuçta yönetim de para kazanmak zorunda. Ben milli takımdaki yerimi kaybetmemek adına bu sezon yine düzenli bir şekilde forma giymek istiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.