Hava Durumu

Okan Kurt ayrılığın perde arkasını anlattı

Geçtiğimiz gün yürüyüş yaparken görüntülenen Okan Kurt, borçları yüzünden Demet Akalın'la boşandıkları yönündeki iddiaları "Evliliğimiz maddiyat üzerine kurulmadı" diyerek yalanladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2018 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2018 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okan Kurt ayrılığın perde arkasını anlattı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'la 6 buçuk yıllık evliliği biten iş insanı Okan Kurt, hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Yürüyüş yaparken görüntülen Okan Kurt, haklarında çıkan "Evlilik para yüzünden bitti" iddialarını da kesin bir dille yalanladı.

"EVLİLİĞİMİZ MADDİYAT ÜZERİNE KURULMADI"

Milliyet'in haberine göre, iş insanı, "Para yüzünden bitti" söylentilerine,"Evliliğimiz hiçbir zaman maddiyat üzerine kurulmadı. Sadece aile içi konular olmasından dolayı konuşmadım. Ortada biten bir evlilik var, herkes saygı göstermeli... Anlamsız bir algı."

"FATİH ÜREK'İN İMKANI VARSA KENDİSİ AİLE KURSUN"

Kurt, Fatih Ürek'in, "Demet'e çok yanlış şeyler yapıldı, hacizle ilgili haber verilmedi" sözlerine ise "İmkanı varsa, kendisi bir aile kursun. Başkalarını ilgilendiren konularda yorum yapmasın" diyerek, göndermede bulundu.

"HİRA KONUSUNDA DEMET ZORLUK ÇIKARMIYOR"

Kızı Hira'yı istediği zaman görebildiğini belirten iş insanı, "Demet bana zorluk çıkarmıyor. Kızım beni sürekli göremediği için üzülüyordur ama etkilenmemesi için sık sık onunla zaman geçiriyorum" açıklamasını yaptı.

"BORÇLARI YAPILANDIRDIM, TİCARETE DÖNÜYORUM"

Aile şirketleri Martaş'ın yüklü miktarda olan borçlarını yapılandırdığını söyleyen Okan Kurt, "Kısa sürede ticarete döneceğim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.