Hava Durumu

Okçular Bursa'da nefes kesti

Minikler Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda heyecan sona erdi. Spor İl Müdürü Şahin, “Bu şampiyona Bursa’da okçuluk branşında düzenlediğimiz en geniş katılımlı organizasyon oldu” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2015 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2015 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okçular Bursa'da nefes kesti
652 OKÇU YARIŞTI

Türkiye Okçuluk Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen Minikler Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası önceki gün tamamlandı. Organizasyona 34 bölgeden 80 kulüp ve 652 yarışmacı katılırken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, 1975 yılından beri okçuluk branşında Bursa’da böyle geniş katılımlı bir organizasyonun düzenlenmediğini vurguladı. 

MADALYALARI VERİLDİ

Şahin, “Göreve geldiğimiz günden beri önem verdiğimiz okçuluğun hak ettiği seviyeye ulaşması için çalıştık. Bursa’da okçuluğu tekrar canlandırmak için Valimiz Münir Karaloğlu’nun verdiği talimat ve destekle altyapı hamlesi başlatıldı. Bu şampiyonanın Bursa’da düzenlenmesini sağlayan Okçuluk Federasyonu Başkanımız Abdullah Topaloğlu’na ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Şampiyonanın sonunda dereceye giren sporculara madalya verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.