Hava Durumu

Oklahoma City Thunder'ın uçağında büyük panik! Bu hale geldi

NBA'in gözde takımlarından Oklahoma City Thunder, Chicago seferi için bulunduğu uçakta büyük panik yaşadı. Boeing 757 tipi uçak havada bir kuşa çarptı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2017 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2017 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oklahoma City Thunder'ın uçağında büyük panik! Bu hale geldi

NBA'in gözde takımlarından Oklahoma City Thunder'da uçak paniği yaşandı. Cuma akşamı Minnesota Timboerwolves deplasmanından 119-116 yenik dönen Batı Konferansı ekibinin uçağının burun kısmına kuş çarptığı ifade edildi.

Chicago'ya doğru seyir halinde olan uçak, 30 bin fit yüksekte iken bir kuşa çarptı. Uçağın burun kısmında gözle görülür büyüklükte hasar meydana geldi.

Delta Airlines'a ait Boeing 757-200 uçağında hasar medyana gelirken yolcu ve mürettebatta bir sorun olmadığı dile getirildi. Thunder'ın yıldız ismi Carmelo Anthony sosyal emdya hesabından yaptığı açıklamada, "Gecenin bu saatine havada bir şeye çarpma ihtimali nedir acaba. Çok şükür herkes güvende" ifadesini kullandı.

Takımın 4 numaralarından Josh Huestis ise Twitter'dan, "Sanırım 30 bin fit yükseklikte bir şeye çarptık" ifadelerini kullanarak durumu bildirdi.

Yeni sezonda ilk 3 maçını kaybeden Chicago Bulls, Atlanta galibiyeti ile kötü serisine son verdi. Kadrosunu Paul George ve Carmelo Anthony gibi yıldızlarla sağlamlaştıran Thunder takımı ise Minnesota yenilgisini telafi etmek amacında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.