Hava Durumu

Okul duvarı çöktü:1 ölü

Denizli'de hızı 70 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle bir ilkokulun çatı duvarı, kantin binasının üzerine yıkıldı. Olayda bir kantin çalışanı hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2013 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2013 21:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okul duvarı çöktü:1 ölü

Kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan ve saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Hacı Ahmet Paralı İlkokulu’nun çatı duvarı, okulun bitişiğinde prefabrik kantin binasının üzerine çöktü.

Olayda kantinde bulunan öğrenciler Eda Nur Vural (13) ve Yağmur Zeybek (12), kantinde çalışan Kamile Öztürkmen (50), Ayşe Irmak (31), Mehmet Aygün (26), Soner Karakurt (33) ve Nergiz Karakurt (32) ile 3 yaşındaki kızları Eylül Karakurt enkaz altında kaldı.

Enkazdan itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmayla kurtarılan yaralılar, Denizli ile Servergazi devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan Öztürkmen, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın ardından okul tahliye edildi, öğrenciler velileri tarafından alındı.Etrafında polis ekiplerince güvenlik çemberi oluşturulan okul, tatil edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.