Hava Durumu

Okul gezisinde tacize tutuklama

Kayseri'den okul gezisi için İstanbul'a getirdiği öğrencilerinden birini taciz ettiği iddia edilen beden eğitimi öğretmeni tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okul gezisinde tacize tutuklama
Kayseri'deki özel kolejin ortaokul öğrencileri 8 Nisan'da Beden Eğitimi öğretmeni O.Ç. ve okulun kadın matematik öğretmeni H.K tarafından İstanbul gezisine götürüldü.

İstanbul'da 9 Nisan'da bir otelde konaklayan 6'ncı sınıf öğrencilerden Z.K., ailesini cep telefonundan arayıp, kafiledeki beden eğitimi öğretmeninin kendisini saat 03.00 sıralarında odasına çağırdığını ve masaj yaparken göğüslerine dokunduğunu, bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi.

Z.K. ve ailesi, kafilenin 11 Nisan'da İstanbul'dan Kayseri'ye dönüşü ardından Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Yapılan soruşturmada, diğer öğrenciler, kafiledeki matematik öğretmeni H.K.'nin ifadelerine başvuruldu.

Hazırlanan fezleke ile 12 Nisan'da Kayseri 3. Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan beden eğitimi öğretmeni, "çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklandı.

Şüpheli öğretmen ifadesinde, Z.K.'nin odasına arkadaşlarıyla dışarıda gezmek için izin almaya geldiğini, kendisinin bunu reddetmesi üzerine kendisine iftira attığını, herhangi bir cinsel tacizde bulunmadığı söyledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.