Hava Durumu

Okul müdürü 100 erkek öğrenciyi taciz etmiş!

Ankara'nın Haymana ilçesinde ki bir lisenin pansiyonunda 100 erkek öğrenciyi taciz ettiği ileri sürülen okul müdürü tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2017 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2017 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okul müdürü 100 erkek öğrenciyi taciz etmiş!

Ankara'nın Haymana ilçesinde ki bir lisenin pansiyonunda 100 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla suçlanan okul müdürü S.K. tutuklandı.

Haymana ilçesine bir lisenin pansiyonun da 100 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla suçlanan okul müdürü S.K'yı Haymana Cumhuriyet Başsavcılığı ek ifade için yeniden çağırdı. Okul Müdürü S.K., savcıya verdiği ek ifadenin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Okul müdürü S.K nöbetçi mahkemece tutuklanarak Sincan Cezaevine gönderildi.

"TUTUKLAMAYA İTİRAZ EDECEĞİZ"

S.K'nın avukatı Gürhan Göke, "Tutuklamaya itiraz edeceğiz. Burada bir kamuoyu baskısı oluşmasından dolayı doğru bir karar verilmediğini düşünüyorum. Hiç bir somut belge olmadan içeriye alınan bir isimden bahsediyoruz. Şehir dışında olduğumuzdan dolayı buraya gelmeden Baro avukatı çağrılmış müvekkilim ek ifade denilerek tutuklanmış bulunuyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.