Hava Durumu

Okul müdürü, öldü sandı engelli kadının evini yağmaladı!

Sosyal medyada bir Facebook gurunda paylaşılan mesaj gündeme oturdu. Paylaşımda bir okul müdürünün, öldüğü sandığı engelli ve kanser hastası kadının evini yağmaladığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2018 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2018 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okul müdürü, öldü sandı engelli kadının evini yağmaladı!

Sosyal medyada bir Facebook gurunda paylaşılan mesaj gündeme oturdu. Paylaşımda bir okul müdürünün, öldüğü sandığı engelli ve kanser hastası kadının evinin bahçesindeki inşaat malzemelerini çalarak kendisine bağ evi yaptığı iddia edildi. Didim'de yaşandığı iddia edilen olayı anlatan N.B 'Ölüm kalım savaşı ölüm kalım mücadelesi verdiğim sırada beni öldü diye duyup, Didim ilçesinde olan evime ağır zararlar vererek yaşanmaz hale soktu' ifadelerini kullandı.

İNŞAAT MALZEMELERİNİ ÇALARAK BAĞ EVİ YAPMIŞ

2016 yılında yaşanan hırsızlık olayı olay öncesi okul müdürü olduğu iddia edilen A.K'yi hiçbir şekilde tanımadığını ifade eden N.B, ''A.K isimli şahıslar benim çeşitli inşaat malzemelerimi çalarak evimin yanındaki bahçelerine kendilerine bağ evi inşa etmişler ve içini de benim eşyalarımla döşemişler' ifadelerini kullandı.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI'NIN DAVAYA MÜDAHİL OLMASINI İSTİYORUM

Yaşadığı olay sonra çok üzülen ve okul müdürü olduğu iddia edilen A.K'yi BİMER'e şikayet ettiğini belirten N.B ' Engelli bir kanser hastası olarak yaşanan olay beni çok üzdü. Evimi yağmalayan A.K'yi mahkemeye ve BİMER'e şikayet ettim. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da davaya müdahil olmasını istiyorum' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.