Hava Durumu

Okul sporları koordinasyon toplantısı yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde, yaklaşık 400 beden eğitimi öğretmeninin katılımıyla 2017-2018 yılı koordinasyon ve bilgilendirme toplantısı Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2017 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2017 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okul sporları koordinasyon toplantısı yapıldı

Programda öğretmenlere "Okul sporları bilgi yönetim" sistemiyle ilgili bilgi verildi

DÜZENLEMELERE İHTİYAÇ VAR

Okul sporlarında zirveyi zorlayan Bursa'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin beden eğitimi öğretmenleriyle bir araya geldi. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde düzenlenen Okul Sporları Koordinasyon ve Bilgilendirme Toplantısı'na Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Uygar Umut, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ersin Yılmaz ve şube müdürlerinin yanı sıra beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasında değerlendirmelerde bulunan Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Başkanı Levent Bedir, "Beden eğitimi öğretmenliği ve spor alanında bazı yasal düzenlemelere ihtiyaç var. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan başarılı çalışmaların sürdürülmesi için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

DERSLERİN KIYMETİ ARTIYOR

Toplantıda yaptığı konuşmada çocukların spora kazandırılmasını arzuladıklarını vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, "Beden eğitimi öğretmenleri eğitimin kalitesine yön veren, en temel faktörlerden birisidir. Beden eğitimi dersleriyle çocuklarımız güçlü karakter, saygı, sevgi, birlikte iş yapabilme ve kolektif üretkenlik gibi birçok özellik kazanıyor. Son yıllarda sporun, spor adamının ve beden eğitimi derslerinin kıymeti artıyor. Şampiyonalarda sporcularımızın yetişmesini, takımlarımızın sahaya çıkmasını sağlayan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere, bütün yöneticilerimize ve beden eğitimi öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğiyle geçen yıl yürüttüğümüz projeleri sürdüreceğiz" dedi.

İl Müdürü Süleyman Şahin ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Uygar Umut tarafından spor faaliyetlerine katkıda bulunan eski Lig Heyeti Genel Sekreterleri Cemil Karadağ, Dursun Güler, Ersin Yılmaz, Zeki Güzelsoy ve Şenol Erkan ile Okul Sporlar eski il temsilcileri Bora Güler ve Berna Şencan'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.