Hava Durumu

Okul sporlarında müthiş heyecan

Küçük kızlar futsalda Emek Ortaokulu şampiyonluğa ulaşırken, badminton küçük kızlarda Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet, küçük erkeklerde Hamdi Çalış, yıldız kız ve erkeklerde ise Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası mutlu sona ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okul sporlarında müthiş heyecan

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası spor müsabakalarında heyecan tüm hızıyla sürüyor. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan futsalda, küçük kızlar kategorisi tamamlandı. 6 takımdan 72 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda şampiyonluğa Emek Ortaokulu ulaştı. Küçük kızlar futsalda Vakıf Ortaokulu ikinci, Hamzabey Ortaokulu ise üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupa ve madalyalar verildi.

MÜSABAKALARA DEV KATILIM

Badminton branşında da küçükler ve yıldızlar kategorileri tamamlandı. Gürsu Spor Salonu ve Acemler Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 28 takımdan 140 sporcu katıldı. Oldukça çekişmeli geçen mücadeleler sonunda küçük kızlarda Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, küçük erkeklerde Hamdi Çalış Ortaokulu, yıldız kızlar ve erkeklerde ise Kükürtli Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu birinciliği elde etti. Kestel Spor Salonu'da gerçekleştirilen boks gençler (A-B) müsabakalarına ise 36 okulda 45 sporcu katıldı. Zorlu müsabakalar sonunda ringde başarılı olan sporcular madalya sevinci yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.