Hava Durumu

Okulda korku dolu anlar! Deney tüpü patlayınca...

Bartın'da, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi'nin taşınması sırasında kırılan deney tüpünden yayılan maddeden etkilenen memur Ayhan Başkaya hastaneye kaldırıldı. AFAD ekipleri okulda inceleme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2018 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2018 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okulda korku dolu anlar! Deney tüpü patlayınca...

Dün, Ömertepesi mevkiindeki eski okuldan Çatmaca Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi'ne taşınma işlemleri sırasında, yeni okulun laboratuvarında bir deney tüpü kırıldı. Akşam, okul yönetimi laboratuvarı kapatarak, evlerine döndü. Sabah taşınma işlerine yardım etmek için gelen okulda görevli memur Ayhan Başkaya, laboratuvara girdikten bir süre sonra yere yığıldı. Başkaya'yı yerde baygın halde bulan okuldaki görevliler durumu 112 Acil'e bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayhan Başkaya, tedavi altına alındı.

Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer (KBRN) ekibi okulda incelemelerde bulundu. Kimyasal maddenin ne olduğu belirlenmeye çalışıldı. Başkaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.