Hava Durumu

Öldürdü ve polisi bekledi

Başkent'te bir kişi, alacak-verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan şahsı kafasından silahla vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçmayan saldırgan, polisi arayarak silahıyla birlikte teslim oldu

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öldürdü ve polisi bekledi

Olay, saat 16.00 sıralarında Çankaya ilçesi Kızılay Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sümer-1 Sokak'ta kahvecilik yapan Fetullah Y., yaklaşık 1,5 ay önce aynı sokakta gözlemeci dükkanı işleten Adem Yardımcıoğlu ile alacak-verecek meselesi nedeniyle kavga etti. Kavgadan 1,5 ay sonra Yardımcıoğlu'nun dükkanına gelen Fetullah Y., içeriye girer girmez ateş etmeye başladı. Yardımcıoğlu'na 5 el ateş eden saldırgan, polisi arayarak olay yerinde bekledi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Polis, Fetullah Y.'yi silahıyla birlikte gözaltına alırken, olay yerine güvenlik şeridi çekti. Sağlık ekipleri, kafasına kurşun isabet eden Yardımcıoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri saldırıya ilişkin delilleri toplarken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Olayın görgü şahidi bir vatandaş, tarafların bundan 1,5 ay önce kavga ettiklerini, Yardımcıoğlu'nun bir kişiyi kafasından yaraladığını, bir başka kişinin ise kulağını ısırıp kopardığını söyledi.

Fetullah Y.'nin içeriye girer girmez ateş etmeye başladığını anlatan vatandaş, "İlk önce üç el, ardından iki el sıktı. Sonra dışarıya çıkıp polisi aradı, bekledi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.