Hava Durumu

Öldüren başağrısı

'Ben bu ağrıyla daha fazla yaşamak istemiyorum'

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2013 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2013 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öldüren başağrısı

Aydın’da bir süredir şiddetli baş ağrısından şikayet eden 54 yaşındaki Hayriye Yeşil, oğluyla oturduğu 4’üncü kattaki evinin penceresinden atlayıp yaşamına son verdi. Gözyaşı döken 24 yaşındaki Ümit Yeşil, "Annem baş ağrısından şikayet ediyordu. Yatmadan önce 'Ben bu ağrıyla daha fazla yaşamak istemiyorum' demişti" diye konuştu.

Olay, Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki Nehir Sitesi C Blok’ta bugün saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Oğlu Ümit Yeşil ile yaşayan ve bir süredir şiddetli baş ağrısı şikayeti nedeniyle tedavi gören Hayriye Yeşil, bir hafta içinde 3 kez aynı şikayetle Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Dün de Aydın’da öğretmen olan kızının evinde yeni yılı kutlayan Hayriye Yeşil, gecenin ilerleyen saatlerinde oğlu Ümit Yeşil’le evine döndü. Uykusunun olmadığını söyleyen Hayriye Yeşil, oğluna baş ağrısından dert yanıp, "Ben bu ağrıyla daha fazla yaşamak istemiyorum" dedi. Bir süre televizyon izleyen anne- oğul daha sonra yattı.

KOMŞULARINDAN ÖĞRENDİ

Sabah saatlerinde kapının ziliyle uyanan Ümit Yeşil, komşularının durumu bildirmesi üzerine bahçeye indi. Dördüncü kattaki evin penceresinden atlayan ve kanlar içinde yatan annesini gören Ümit Yeşil, komşularının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaşlı kadının öldüğünü söylemesiyle sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan Ümit Yeşil’i sağlık görevlileri ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı.

Olay yerindeki incelemenin ardından Hayriye Yeşil'in cesedi Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.