Hava Durumu

Öldürürüm seni p....k

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin arasında geçen diyaloglar kavga çıkardı. Bugün Kamer Genç, kürsüde konuşurken AK Parti ve CHP'li vekiller birbirine girdi. Çıkan kargaşa üzerine Meclis TV yayınını kesti.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öldürürüm seni p....k

TBMM Genel Kurulu’nda kürsüye çıkan Kamer Genç, son günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e yönelik tepki çeken sözlerine açıklık getirmek istedi. Genç’in konuşmasına Ak Parti’den tepki geldi.

Genç, “Sözlerimi düzeltmek istiyorum. Yanlış bir şey demedim. Atatürk olmazsa ya siz Fransız vatandaşı olurdunuz ya da Osmanlı'da bir gerçek vardır hatırlatayım. Fesli bir adamın arkasından dört kadın giderdi. Atatürk’e bu kininiz nedir?” dedi.

Bu sözler üzerine AK Parti’li Zeyid Aslan, Genç’in üzerine yürüyerek, “Öldürürüm seni p... k...” dedi. O sırada kürsüdeki su dolu bardağı alan Genç, Aslan’a fırlatacakmış gibi yaptı. Ancak su yaşanan arbede sırasında Genç’in üzerine döküldü.

Gerilimin ardından kürsünün çevresi AK Partili ve CHP’li milletvekilleriyle çevrildi. Genç’i CHP’li Özgür Özel kürsüden uzaklaştırdı.

Kürsüye yürüyen AK Partili Zeyit Aslan Kamer Genç'e fiziki müdahalede bulundu. Bunun üzerine genel kurul karıştı ve vekiller arasında yumruklaşamalar başladı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.