Hava Durumu

Ölen arkadaşının başında 2 gün bekledi

Kocaeli İzmit'te, sentetik uyuşturucu bonzai kullandıkları iddia edilen iki kişiden biri fenalaşarak öldü. Şoka giren arkadaşı ise 2 gün boyunca ölen arkadaşının cesedinin başında bekledikten sonra kardeşine haber verdi. 

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ölen arkadaşının başında 2 gün bekledi
Tavşantepe Mahallesi Zengin Sokak'ta ailesi ile birlikte oturan pazarcılık yapan Murat Kutlu ailesi Kandıra'daki bağevine gidince evlerine bir fabrikada işçi olarak çalışan arkadaşı 30 yaşındaki Zafer Deniz'i davet etti. İddiaya göre birlikte sentetik uyuşturucu bonzai kullanan iki arkadaştan Zafer Deniz bir süre sonra fenalaşarak yaşamını yitirdi. Arkadaşının ölümüne şahit olan Murat Kutlu şoka girdi. Murat Kutlu olayın şokuyla ölen arkadaşının başında iki gün boyunca bekledi.



Murat Kutlu iki gün sonra evden çıkarak kardeşi Serdar Kutlu'ya durumu anlattı. Serdar Kutlu durumu polise bildirdi. Ev ve çevresini kaplayan koku nedeniyle sağlık görevlileri ve polis eve girmekte güçlük çekti. Savcı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.

Zafer Deniz (30)

Polis, Murat Kutlu'yu ifadesini almak için polis merkezine götürdü. Komşuları, Murat Kutlu'yu bu sabah evinden çıkıp ekmek alıp evine dönerken gördüklerini belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.