Hava Durumu

Ölen Türk yolcu sayısıyla ilgili korkutan iddia

Fransa'nın güneyinde 150 kişi taşıyan Airbus A-320 tipi yolcu uçağı düştü. Uçaktaki 144 yolcu 2 pilot ve 4 mürettebattan kurtulan olmadı. Uçağın Fransız Alpleri'nde dağlık bir bölgede düşmesi sebebiyle enkaz alanına ulaşım henüz gerçekleşmedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2015 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2015 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ölen Türk yolcu sayısıyla ilgili korkutan iddia
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ve İspanya Kralı'nın son açıklamalarına göre ölen yolcular arasında Türk yolcular da var. Ölen 144 yolcudan 45 yolcunun İspanyol olduğu resmen açıklanırken, ölenlerden önemli bir kısmının Alman diğer önemli bir kısmının da Türk olduğu belirtiliyor. Kesin olarak açıklanmasa da ölen Türk yolcu sayısının bir iki yolcudan fazla olduğu düşünülüyor.

Facia sonrası şok iddia Katalan Haber kanalı '24 Saat'ten geldi. Kanal, Almanya kaynaklarına dayanarak uçakta 39 Türk soyadlı kişinin bulunduğu bilgisine ulaştıklarını iddia etti.

Alman hava yolu şirketi Lufthansa’ya bağlı Germanwings'in yetkilileri kazadan sonra ilk resmi açıklamayı yaptı. Buna göre Alman yetkililer kazada hangi ülkeden kaç kişinin hayatını kaybettiğine dair henüz bir bilgi paylaşmalarının mümkün olmadığını belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.