Hava Durumu

Ölüm tüten sobadan öldü! Ardından dram çıktı

Hava değişim için geldiği İstanbul'da kuzeniyle birlikte kaldığı odada kömür sobasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Er Orhan Özçelik (21) toprağa verildi. Özçelik'in eve son ay gelen 400-500 liralık doğalgaz faturası nedeniyle soba yaktığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2015 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2015 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ölüm tüten sobadan öldü! Ardından dram çıktı
Adli Tıp Kurumu'nda işlemleri tamamlanan Orhan Özçelik'in cenazesi ailesi tarafından alındı. Cenazenin Sultangazi Fevzi Çakmak Camii'ne getirildiği sırada anne Hülya Özçelik ayakta durmakta güçlük çekti. Kılınan cenaze namazının ardından, Orhan Özçelik'in Türk Bayrağı'na sarılı tabutun içindeki cenazesi defnedilmek üzere Yayla Mezarlığı'na götürüldü.

\"\"

 "FATURA YÜKSEK GELDİĞİ İÇİN..."

Bu arada, Orhan Özçelik'in hayatını kaybettiği oda ve burada bulunan kömür sobası gazeteciler tarafından görüntülendi. Olayın yaşandığı odada gazetecilere açıklamalarda bulunan Yılmaz Özçelik'in halasının oğlu Fuat Bozkurt, “Beraber vakit geçirmek için bu evde kalıyorlar.  Gece yatıyorlar. Sabah 06:00 civarında diğer kuzenim kalkıyor. İçeri girdiğinde öksürdüklerini görüyor ve hemen ikisini de hastaneye kaldırıyorlar. Orhan maalesef hayatını kaybediyor.

\"\"

 Bu aslında bizim ayıbımız değil, devletin ayıbı. Çünkü bu ev aynı zamanda doğalgazlı. Ancak faturanın yüksek gelmesi nedeniyle doğalgaz yerine kömür sobası ile ısınıyorlardı. Bin 400 - 500 lira maaş. Bir öğrenci okutuyor, bi de asker.. Düşük bütçeyle..Ne buluyorlarsa yakıyorlardı, odun tahta, sağolsun belediyelerimizin  dağıttığı  kömür... O kömür neticesinde zaten bir tane kaybımız var "  diye konuştu. Öte yandan, aynı odada Orhan Özçelik ile birlikte zehirlenen Yılmaz Özçelik'in hastanede tedavisi sürüyor.

\"\"

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.