Hava Durumu

Ölümü araştırılan kadın hakkında kan donduran iddia!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ölümü araştırılan Kadriye San'ın ablası kardeşinin üç harfliler tarafından öldürüldüğü iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2019 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2019 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ölümü araştırılan kadın hakkında kan donduran iddia!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ölümü araştırılan Kadriye San'ın ablası, kardeşinin üç harfliler tarafından öldürüldüğünü iddia etti.

"CİNLERİN MUSALLAT EDİLMİŞ OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Müge Anlı'da bugün Kadriye San cinayeti işlenmeye başlandı. 17 yıldır evli olan genç kadının ailesi stüdyoda kızlarını kimin öldürdüğü sorusuna yanıt ararken, eşi Halil İbrahim San'ı suçluyor. İddiaların ardından canlı yayına bağlanan Halil İbrahim, Kadriye San'a ailesi tarafından büyü yapılmış olabileceği ve cinlerin musallat edilmiş olabileceğini öne sürdü. Ablası da kardeşinin cinler gördüğünü söylediğini doğruladı. Kadriye San'ın işkence ile öldürüldüğü düşünülüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bölümünde Kadriye San'ın ölümü konusu inceleniyor.

AİLE KADRİYE SAN'IN EŞİNİ SUÇLUYOR

Stüdyoya gelen Kadriye San'ın ailesi, kızlarının eşi Halil İbrahim San tarafından öldürülmüş olabileceğini iddia ediyor. Kızlarının, eşinden çok korktuğunu ve şiddet gördüğünü düşündüğünü anlatan aile, Halil İbrahim'den kendilerinin de korktuğunu belirtti. Kadriye San'ın ablası, Kadriye'nin öldürülmüş olduğuna inandığını, habersizce hiçbir yere gitmeyeceğini, onun cinler tarafından götürülmüş olabileceğini iddia etti. Kardeşinin daha önce de cinler ve cüceler gördüğünü, cücelerin camına gelerek kendisine bal yedirdiğini ve anlamadığı bir dilde bir şeyler anlattığını söylediğini belirten abla, kardeşinin cinlerin esiri olabileceğini söyledi.

HALİL İBRAHİM SAN'DAN KAN DONDURAN AÇIKLAMALAR

Bu iddiaların ardından canlı yayına bağlanan Kadriye San'ın eşi Halil İbrahim San, hakkında söylenen tüm iddiaları yalanladı. Halil İbrahim, 'Böyle iftiralara hayatımda hiç maruz kalmamıştım, bu insanlar o kadar pislik insanlar ki, her şeyi yapar suçu da başkasına atarlar. Söyledikleri her şey tamamen yalan.' dedi. Bu sözlerin ardından gözler yeniden stüdyodaki aileye çevrilirken, 'Biz kime ne yapmışız?' diyen Kadriye San'ın annesinin bu sözlerinin ardından Halil İbrahim San korkunç bir iddia ortaya attı.

"BUNLARIN HEPSİ BÜYÜCÜ"

Halil İbrahim San, "Benim eşim cin cüceler görüyordu, onlarla konuşuyordu. Ben çok korkmaya başladım. Bu insanlar daha önce de evden çıkmayan kiracılarını evden çıkartabilmek için adama ölüm büyüsü yaptılar. Adam öldükten sonra evi geri aldılar ve adamı da evin altına gömdüler" dedi. Stüdyoda şok etkisi yaratan iddialar bununla da bitmedi, "Bana gelip kendileri anlattılar. Pişman olduklarını ve mezarı açarak büyüyü cesedin yanından almak istediklerini ancak korktuklarını söyledikleri için bunu yapamadıklarını itiraf ettiler. Bu insanların hepsi büyücü. Benim eşim Kadriye San'ı da bunlar büyü yaparak öldürdü diye düşünüyorum." dedi. Müge Anlı ve ekibi bu iddialar karşısında donup kalırken ailenin bu iddialara nasıl bir yanıt vereceği ve Kadriye San cinayetinin arkasında yatan gizemin ne olduğu büyük bir merak konusu.

KADRİYE SAN ÖLDÜ MÜ, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

4 çocuk annesi 32 yaşındaki Kadriye San'ın cesedi, İzmir- Çeşme otoyolunda bulundu. İşkenceye maruz kaldığı tespit edilen Kadriye San'ın açlıktan ölmüş olabileceği düşünülüyor. Islak ve karanlık bir mekanda aç susuz tutulduğu tahmin edilen Kadriye San'ın 40 kiloya kadar düştüğü ve vücudunda darp izlerine rastlandığı yapılan ilk incelemelerin ardından açıklandı. Konu hakkında gelişmeler yaşandıkça detayları sitemizden takip edebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.