Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ölümün kıyısından itfaiye amiri aldı

Şanlıurfa'da aynı gün içerisinde yaşanan iki ayrı intihar vakasında, 17 yaşındaki bir genç kendisini iple tavana asarak hayatını kaybederken 15 yaşındaki başka bir genç ise binadan atlamak üzereyken itfaiye amiri tarafından son anda kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ölümün kıyısından itfaiye amiri aldı

Edinilen bilgiye göre ilk olay, öğle saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı. Bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdiği belirtilen 17 yaşındaki Mehmet Fatih P., evde yalnız olduğu sırada tavana bağladığı iple intihar etti. Odaya giren yakınlarının bulduğu gencin cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için ŞanlıurfaAdli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

İkinci olay ise, Karaköprü ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 15 yaşındaki Muhammed isimli genç, annesi ile babasının ayrılması üzerine yurda verileceği korkusuyla intihar etmeye kakıştı. Bir binanın 5'inci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisin ve itfaiye ekipleri gencin atlama ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi alırken olay yerinde bir sağlık ekibi de hazır bekletildi.

İtfaiye amiri üzerine atlayarak son anda kurtardı

Çatıya uzatılan itfaiye merdiveniyle gencin yanına giden itfaiye amiri, aşağı inme konusunda ikna etmeye çalıştı. Uzun süren çabalar sonucu ikna olmayan genci, bir anlık dalgınlığından faydalanan itfaiye amiri çekerek kurtardı. Ambulansa bindirilen genç, polis eşliğinde hastaneye götürüldü.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.