Hava Durumu

Onbinler uğurladı

Şampiyon Başkan’ın son yolculuğu da adına yaraşır şekilde oldu. 10 binler İbrahim Yazıcı’ya vedasını büyük bir vefa örneği sergileyerek gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2013 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2013 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onbinler uğurladı

Atatürk Stadı’ndaki tören duygu yüklüydü. Yazıcı’nın naaşının konulacağı katafalk 16 Mayıs 2010’da şampiyonluk kupasını kaldırdığı noktaya yerleştirildi. Genci yaşlısı herkes Efsane Başkan’ın cenaze töreni için Atatürk Stadı’na akın etti. Spor, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri İbrahim Yazıcı’ya son görevlerini cenazeye katılarak yerine getirdi.

AYAKTA ZOR DURDULAR

Bursasporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcular törene tam kadro katıldı. Yeşil Beyazlı oyuncular törende üzerinde İbrahim Yazıcı’nın resminin yer aldığı siyah tişörtleri giydi. Teknik Direktör Hikmet Karaman gözyaşlarını tutamadı. Ertuğrul Sağlam’ın konuşması herkesi duygulandırdı.

Merhum Yazıcı’nın eşi Ayşen, kızı Efsun, oğlu Serkan, kardeşleri Serdar ve Hayri Yazıcı taziyeleri kabul ederken güçlükle ayakta durdu. Serkan Yazıcı’nın babasının naaşı başında saygı için eğilmesi törenin en duygusal anıydı.

KARANFİLLER ATILDI

Atatürk Stadı’ndaki cenaze töreni sonrası 10 binler kortej halinde önce Ulucami’ye gitti. Ana caddelerin trafiğe kapandığı güzergahta kalabalık daha da arttı. Yaklaşık 1 saat süren yürüyüşte cenaze aracının üzerine kırmızı karanfiller atıldı. Ulucami’de kılınan cenaze namazının ardından İbrahim Yazıcı’nın cenazesi Emirsultan Mezarlığı’na yine büyük bir katılımla götürüldü. Yeşil Beyaz sevdalıları büyük bir sevgi duydukları başkanlarını tekbir sesleri altında dualar eşliğinde toprağa verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.