Hava Durumu

Önce tecavüz etti sonra da öldüresiye dövdü!

İzmir'de, cinsel taciz mağduru olduğu iddia edilen bir çocuk, kendisine tecavüz ettiği öne sürülen kişi ve ailesi tarafından öldüresiye dövüldü. O anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Çocuğun babası A.Ç.'de, "Oğlumun mağdur olduğu raporla tespitli. Davadan vazgeçmemiz için bize baskı yapılıyor. Ben iki kez, oğlum ise bir kez sopayla dayak yedi. Oğlum bu olaylardan öldükten sonra mı kurtulacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Önce tecavüz etti sonra da öldüresiye dövdü!
Akıllara durgunluk veren olay, İzmir'de yaşandı. İddiaya göre, olay 2014 yılında meydana geldi. O zamanlar 13 yaşında olan K.Ç., ailesiyle sorun yaşadığı sıralarda babası A.Ç.'nin arkadaşı M.K.'ya yakınlık gösterdi. Yine iddialara göre çocuğu aracıylaKuşadası'na götüren M.K., içki içirdikten sonra çocuğa araç içerisinde tecavüz etti. M.K., K.Ç.'nin iki yıl boyunca peşini bırakmayarak zorla tecavüz etmeyi sürdürdü.

ÇOCUK DURUMU ÖĞRETMENLERE ANLATTI

Olay sonrası 13 yaşındaki K.Ç.'nin psikolojisi bozuldu. Çocuğun durumunu fark eden öğretmenleri K.Ç. ile görüştü ve akıl almaz olayı öğrendi. Çocuk kendisine yakınlık gösteren öğretmenlere, "Bana babamın arkadaşı içki içirip tecavüz etti. Sonra tehdit ederek iki yıl boyunca benimle ilişkide bulundu. Bazen beni Basmane’de bulunan otele götürüyordu" dedi. Olay sonrası öğretmenler durumu aileye bildirdi. Aile ise konuyu savcılığa taşıdı. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli M.K., çelişkili ifadeler vererek "Sorunları vardı. Bende bir baba olarak ona yakınlık gösterdim. Bana iftira atıyor” diye konuştu.

SERBEST BIRAKILDI

Olayı derinlemesine inceleyen savcılık, tecavüz mağduru çocukla sık sık telefonla görüştüğünü tespit etti. 'Küçük yaştaki çocuğa cinsel istismarda bulunmak ve hürriyetinden yoksun kılma' suçundan dava açılan şüpheli M.K., tutuklanmayarak mahkemece serbest bırakıldı.

ÇOCUK, ŞÜPHELİ VE AİLESİNDEN ÖLDÜRESİYE DAYAK YEDİ

Öte yandan olayın üzerinden iki yıl geçmesine rağmen M.K. mahkemece tutuksuz yargılandı. Davanın açılmasından sonra şüpheli ve ailesi şuan 15 yaşında olan M.K'yı tenha bir köşede kıstırdı. Şüpheli M.K., eşi ve çocukları, K.Ç'yi, "Neden şikayetçi oldun" diyerek öldüresiye sopalarla dövdü. Olayı anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Aldığı sopa darbeleriyle yere yığılan çocuk, dayaktan bayıldı. Bu sırada olaya şahit olan vatandaşlar çocuğu ailenin elinden kurtardı. 'Öldü' diye bırakılan çocuk hastanede tedavi altına alındı.

Çocuğun babası A.Ç.'de, daha önce aileden dayak yediğini öne sürdü. A.Ç., olay hakkında şöyle konuştu:

"Oğlumun mağdur olduğu raporla tespitli. Davadan vazgeçmemiz için bize baskı yapılıyor. Ben iki kez, oğlum ise bir kez sopayla dayak yedi. Oğlum bu olaylardan öldükten sonra mı kurtulacak."
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.