Hava Durumu

''Öncelik yasağı kaldırmak''

Bursaspor'da birinci öncelik haline gelen transfer yasağının kalkması adına kollar sıvandı. Takıma takviye yapmak için temaslarını hızlandıran Ali Ay ve ekibi ilk olarak yasağa neden olan Fransız teknik direktör Paul Le Guen'e ödemeyi yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2018 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2018 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Öncelik yasağı kaldırmak''

ÖNCELİK PAUL LE GUEN'E

Süper Lig'de ara transfer dönemi 4 Ocak'ta başlayıp 31 Ocak'ta sona erecek. Ara transfer dönemi için oyuncu arayışlarını sürdüren Bursaspor önündeki en büyük engeli ortadan kaldırmak için yoğun mesaiye başladı. Hatırlanacağı gibi Yeşil Beyazlı kulüp geçen sezon sözleşmesi feshedilen teknik direktör Paul Le Guen'e ödeme taahhütlerini yerine getirmediği için transfer yasağı ile karşı karşıya kalmıştı.

KAYNAK ARAYIŞI SÜRÜYOR

Yönetim şu günlerde yasağın kaldırılması için somut adımlar atmaya başladı. Kulüpte önceliği bu konuya veren Ali Ay ve ekibi transfer döneminde takıma takviye yapma adına Paul Le Guen'e ödeme yapacak. Bunun için maddi kaynak arayışları hız kazandı. Bankalarla görüşen Yeşil Beyazlılar kasaya girecek ilk parayı bu alanda kullanmayı ve en azından bu dönemi sorunsuz bir şekilde geçirmeyi amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.