Hava Durumu

Onlar da artık Bursasporlu

İlay Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Japon iş adamlarıyla yaptığı yatırımı Yeşil Beyazlı kulübe de taşımak istediğini söyledi. Ali Ay, "Bakarsınız stadın isim hakkı konusunda da anlaşma sağlarız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onlar da artık Bursasporlu

Barış YALIM'ın haberi

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, ticari yaşamında da önemli bir adım attı. İlay Tekstil Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı da yürüten Ali Ay, hem Bursa hem de Türkiye için önemli bir girişimciliğe soyundu. Ali Ay'ın Gürsu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikasında yapılan yeni baskı tesisinin açılış törenine İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdulkadir Karlık, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Japon iş adamları Katsuaki Komatsu ile Seiji Kashima'nın yanı sıra fabrika çalışanları katıldı.

BAŞKAN FORMA HEDİYE ETTİ

Başkan Ali Ay, yeni hizmete giren tesisin açılış töreninde Bursaspor'u da unutmadı. Japon işadamlarına isimlerinin yazılı Yeşil Beyazlı forma hediye eden ardından da Bursaspor atkısı takan Ali Ay, "Katsuaki Komatsu ve Seiji Kashima'yla Bursaspor hakkında da konuştuk. Bakarsınız stadın isim hakkı konusunda da anlaşma sağlarız" dedi. İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ise yaptığı konuşmada, "Ali Ay çok önemli bir işe imza attı. Bursaspor Kulübü Başkanlığı gibi zor bir işi yürütürken, bir yandan da ticari hayatında önemli bir atılım yapması takdire şayandır" dedi. Konuşmaların ardından yeni baskı tesisinin açılışı gerçekleşti. Hizmete giren makine parkurunda ilk olarak açılış törenine katılanların fotoğraflarının basılması günün sürprizi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.