Hava Durumu

Onur duydum

Yeniden A Milli Takım’a çağrılmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten Volkan Şen, “Telafisi olmayan maçlar var bizim için önemli bir hazırlık olacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2014 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2014 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onur duydum
Timsah'ın yıldızı Volkan Şen, Kazakistan ve Brezilya maçları öncesi konuştu.

YENİDEN ÇAĞIRILMAK GÜZEL

A Milli Futbol Takımı, yarın Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçı ve 16 Kasım'da Kazakistan ile oynayacağı Euro 2016 Grup eleme maçı öncesi toplandığı Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde ilk idmanına çıktı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Volkan Şen, uzun bir aradan sonra yeniden A Milli Takım’a davet edildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Öncelikle tekrar Milli Takım’da olmak çok güzel bir duygu. Davet edilmek beni onurlandırdı. Bunun için Fatih Terim ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.


BU DURUM BİZE YAKIŞMIYOR

Brezilya ile önemli bir hazırlık maçı oynayacaklarını vurgulayan yıldız futbolcu, “Sonuç ne olursa olsun sahada oynayacağımız futbol, sahada göstereceğimiz oyun bizim için çok önemli olacak. Brezilya maçında eksikleri, hatalarımızı görüp bunu Kazakistan maçında en iyisini yapıp güzel bir sonuç almak istiyoruz. Hiç kimse şüphe etmesin Milli Takım çok iyi oyunculara sahip iyi bir kadrosu var. Ama bundan sonra telafisi olmayan maçlar var. Artık ona göre performans göstermeliyiz. Bence bu durum bize yakışmıyor bundan sonra iyi sonuçlar almamız lazım” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.