Hava Durumu

Orada neler oluyor!

Camia büyük bir heyecanla yönetimin transfer tahtasını açmasını beklerken yönetim büyük bir sessizliğe büründü. Özlüce'de ne olup bittiği yönünde kimsenin ağzından tek bir kelime çıkmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2019 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2019 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orada neler oluyor!

Liglerin başlamasına sayılı günler kala Bursaspor'daki suskunluk ve durgunluk hayra alamet değil.

AĞIRLIKLI İŞ PERSONEL ÇIKARMAK

Bursaspor'da yeni yönetim kurulunun göreve gelişinin üstünden tam 25 gün geçti. Ali Ay yönetimi döneminden küme düşmüş ve transfer tahtası kapalı, borç içinde bir kulüp devralan ve bu bilinçle göreve gelen yeni yönetim kurulu genel kurulda öncelikli hedeflerinin transfer tahtasını açmak olduğunu açıkladı. Geçen 25 gün içinde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın ricası üzerine bir işadamının desteği ile FIFA'dan gelmesi muhtemel cezanın ortadan kalkması adına Sebastien Frey'in borcu ödenirken, bunun dışında kulüp adını ağırlıklı olarak işine son verdiği personellerle duyurdu.

İŞ GENÇ OYUNCULARA MI KALACAK?

Mevcut personele geriden gelen maaşları için henüz bir ödeme yapmayan, transfer tahtasının açılıp açılmayacağı konusunda tam anlamıyla sessizliğe bürünen yönetim kurulunda kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Takımın başına Yalçın Koşukavak'ı, sportif direktörlüğe de Samet Aybaba'nın ekibinden Selçuk Erdoğan'ı getiren yönetim kurulu mecbur kalınması durumunda sahaya sürülecek altyapıdan kadroya dahil edilen genç oyuncularla da profesyonel sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Camia ise yönetimden liglerin başlamasına sayılı günler kala takıma gerekli transferin yapılmasını bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.