Hava Durumu

Organize fuhuşa 67 gözaltı

İstanbulda’da orgazine bir şekilde fuhuş yapan 57 kişilik şebeke polis tarafından gözaltına alındı. Yaklaşık 5 ay süren telefon dinlemesinin ardından yapılan baskınlarda yakalanan şebekenin yurt dışından iş vaadiyle getirdiği kadınların pasaportlarına el koyarak fuhuşa zorladıkları öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2013 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2013 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Organize fuhuşa 67 gözaltı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 5 ay süren telefon dinleme ve fiziki takibin ardından bu sabah erken saatlerde ikinci kez belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Yaklaşık 300 polisin katıldığı operasyonda daha önceden belirlenen 51 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Baskınlarda organize bir şekilde fuhuş yaptırdıkları öğrenilen 57 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Şebeke elemanlarının polis takibinden kurtulmak için kendi aralarında tespit ettikleri şifrelerle konuştukları öğrenildi.Şebekenin çalıştırdığı yabancı uyruklu 25 kadın ise sağlık kontrollerinin ardından sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Yetkililer soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü, şebekenin yönetici kadrosunda bulunan 32 kişinin pazartesi günü adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.