Hava Durumu

Orhan Gencebay artık Bursa'nın akil insanı

Akil İnsanlar Karadeniz heyetinde yer alan sanatçı Orhan Gencebay, sağlık sorunları nedeniyle Marmara heyetine transfer oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2013 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2013 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhan Gencebay artık Bursa'nın akil insanı

Toplantılara ve seminerlere katılmadığı için özellikle sosyal medya da eleştiri yağmuruna tutulan Gencebay, şöyle dedi: "Ritim bozukluğu sorunu yaşıyorum. Doktorlarım risk taşıdığını söyleyip, Karadeniz'e gitmemi yasakladı. Rahatsızlığım akil heyetine seçilmekten üç günce başlayan bir durumdu. Bakanımıza da bu durumdayken 'Karadeniz'e gidemem' dedim. Dün kendisiyle yine haberleştik. 'Yakın yere beni verin' dedim. Bakanımızda İstanbul'daki heyette geziler yapabileceğimi söyledi. Gazetelerde çıkan tepkilerden kaçtığım haberleri katiyen yalan."

BİR ÇOK GEZİYE KATILMAMIŞTI

Akil İnsanlar Karadeniz heyetinde yer alan sanatçı Orhan Gencabay’ın yapılan eleştiriler ve protestoların ardından sağlık sorunlarını da dikkate alarak görevinden affını isteyeceği konuşuluyor. Gencebay, sık sık protestolarla karşılaşan heyetin, Karadeniz bölgesindeki bir çok gezisine de katılmamıştı.

Karadeniz heyetinde yer alan sanatçı Orhan Gencebay’ın Star TV’deki popstar yarışmasında jüri üyeliğine devam edip, Akil İnsanlar toplantılarına ise katılmaması, komisyon üyelerince de eleştirliyor. Akil İnsanlar Karadeniz Grubu, gittikleri illerde, heyette neden Gencebay’ın olmadığı soruları ile de karşılaşıyor.

‘’DOKTORLARIM DA İSTEMİYOR’’

Gencebay’ın ise yakın çevresine ‘’Haksız eleştirilere uğradım. Çok kırıldım. Akil İnsanlar itibarsızlaştırılmak isteniyor. Oysa ben bu görevi barış için tereddetsüz kabul ettim. 50 yıldır neysem oyum. Zaten sağlık sorunlarım var. Kalbimde ritim sorunu önemli bir düzeyde. Baypass ameliyatı olmuştum. Doktorlarım da seyahat etmemi istemiyor’’ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.