Hava Durumu

Orhan Ölmez'den FETÖ itirafı

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından gerçekleşen 'Demokrasi Nöbetleri' için şehir şehir gezip sahneye çıkan şarkıcı Orhan Ölmez'den çok konuşulacak açıklamalar...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 19:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhan Ölmez'den FETÖ itirafı
Darbe girişiminin yaşandığı 15 temmuz gecesinin şaşkınlığını üzerinden atamadığını anlatan Ölmez, ikinci gün sokaklara çıktığını, İzmir, İstanbul ve Ankara'nın pek çok yerinde halka katıldığını belirtti.

"BÜYÜK BELADAN KURTULDUK"

Geçtiğimiz ay 'Adam ve Kadın' adlı albümünü müzikseverlerle buluşturan Orhan Ölmez, Sabah Gazetesi'nin Günaydın ekine verdiği röportajda, "Türkiye büyük beladan kurtuldu. Yara sıcakken acımaz. Aşkta da böyle hisseder insan. Yaşananları gün geçtikçe daha çok anlayacağız. Durumun vahametini toplumsal olarak tabii ki idrak ettik ama 5 sene sonra 'Vay be' diyeceğimiz bir süreç yaşadık" ifadelerini kullandı.

"BENİ KANDIRMAYA ÇALIŞTILAR"

Çarpıcı bir noktaya parmak basan Ölmez, "Müzik camiasında da abiler var. İlk albümüm çıktıktan sonra beni de çağırdılar, 'Gel, FETÖ'nün elini öp. Ne kaybedersin, duasını al' dediler. Beni 'Konserlerin artar' diye kandırmaya çalıştılar. Öyle bir algı yaratılmıştı o dönemler, ama ben istemedim. 'Duamı ederim, ibadetimi yaparım, başka kimseye ihtiyacım yok' dedim. 'Falan abi bir üflesin' dürtüsüyle bizim camiadaki sanatçılar arasından da gidenler olmuştur. Benim öyle psikolojik telkinlere ihtiyacım olmadı. Daha hırslı bir adam olsaydım, 'Gidip elini öpeyim' derdim. Hedefleri yüksek tutan biri olsaydım, belki her kapıyı çalardım" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.